Hissar/Dissar

1. Att sommaren är påväg! Så sjuuukt mysigt att vara ute med kompisar nu på kvällarna, loooove it! ;) 
 
2. Vi här på bloggen + våra manger aka Lisa uppmanar er att försöka hitta er en sommar romans, det är vääldigt härligt med kärlek tycker vii ;)
 
söööööööta
 
3. Vi här på bloggen och Lisa då gillar en hand också väääääldigt mycket hahha loool alla som vet kommer garva sönnder. 
4.Tjejer och killar som luktar gott hahah lolz. Om man inte luktar gott blir man 100000 ggr mer oaktraktiv, så för allas välmående BÄÄÄR parfym.
 Tiiiiips till alla girls där ute! Dom flesta killarna älskar dessa dofter:P
Och till alla killar! Den häääär luktar suuuuupeeeer gott! Finns andra som också luktar skitgott men den här slår fan allt.
 
5. Och sist men inte minst....Guuuuldkooort! Som jag, Alicia & Lisa har! Tycker alla borde skaffa det för det är sjukt najs att ha och är inte sädär super dyrt. Det är skit soft att lixom kunna komma in när man vill så det är ett tisp:)
1.Osköna,allmänt otrevliga och illaluktande personer är aldrig trevligt. Om man luktar förjävligt får man ju fatta själv att man kanske borde börja duscha, använda nån slgas av parfym och gärna deoderant
 
2.Killar som inte vågar stå för vad dom tycker och tänker. Om man t.ex. har en åsikt om en person som är bra borde man berätta för att sprida lite glädje, det skadar aldrig :)
 
3. Personer som leker och tror att dom är så mycket ballare/ har mer status än vad dom har ahhahahahahahahhaha. 
 
 
PUUUUUUUSSSS
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0