NyĂ„rsaftonđŸ’„

Hejhej bloggen👅 idag har jag spelat tennis. Det gick jĂ€ttebra👋 Efter det Ă„kte vi till TĂ€by och typ handlade lite mat osv🐠sen nĂ€r vi kom hem Ă„t jag lunch och duscha och sen har jag typ chillat osv😏 snart ska jag fixa mig inför ikv men just nu kollar jag pĂ„ Eva & Adam💞 Den Ă€r fett mysig hehe👋bloggar antingen ikv sista inlĂ€gget för i Ă„r elr imrn🐠👋
Puss❀

Moorniing

Skrev en lÄng text om min dag förut men hÀr kommer ungefÀr samma igen:

IgÄr var jag med Emma och Viivi pÄ kvÀllen och sen sov vi hos Viivi, vi hade jÀttemysigt med tÀnda ljus och pratade, lyssnade pÄ musik o massa sÄnt haha!

Jag somnade runt fyra inatt, hehe. Sen gick vi upp vid 10 för Viivi skulle till gymmet, fast sen skulle hon inte det, sĂ„ vi sov bara 6h.... Och gick upp i onödan haha 😋🎉

Nu chillar vi o sĂ„Ă„Ă„Ă„, blog u later guys 😘

Följ @snoopybabe pÄ instagram, söt kaaaatt!

Solsidan😄

Heey bloggen💚 nu kollar jag pĂ„ solsidan med min familj❀ efter filmen jag sĂ„g med mamma sĂ„ spela jag just dance 4 med min bror💘 och nu sĂ„ kollar vi solsidanâ˜șOmg lol juste det var ngr som vi busringde mej hahah😂 snacka om patetiskt. Vet typ ocksĂ„ vem det Ă€r sĂ„ det Ă€r fett fail😏ajja bloggar mer antigen ikv elr imrn💘
Puss❀

Film med mami😘

Hejsaan❀ nu sitter jag och mami och kollar pĂ„ bridesmaids 👍 den Ă€r jĂ€ttebra och fett rolig😝sĂ„ det Ă€r ett tips om ni inte hunnit se den. Tagga nyĂ„r imrn dĂ„đŸŽ‰ jag och min familj ska typ ha rĂ€tt stor middag som vanligt typ. Vad ska alla vĂ„ra fina blogglĂ€sare göra?😄
Vet att ni frĂ„gat jĂ€ttemĂ„nga fina frĂ„gor men snĂ€lla frĂ„ga pĂ„ lite meer!💘 om det Ă€r mĂ„nga frĂ„gor sĂ„ lovar vi att svara i en videoâ˜șjag bloggar frĂ„n min iPad nu med mitt nya LV iPad skaal 👈 meee gusta😍vad ska ni göra ikv dĂ„? Kommentera gĂ€rna. Puss❀

UnTz OcH dUnK

Åh, lyssnar pĂ„ "Epic" som spelades pĂ„ Pride Festivalen/Paraden kom jag ihĂ„g, Ă„Ă„hhh vilka minneeen!
 
Att gĂ„ runt dĂ€r i stan med all musik, vĂ€dret har jag aldrig sett nĂ„t bĂ€ttre o allt va sĂ„ jĂ€vla najs, leva livet pĂ„ HÖG nivĂ„!
Det var seriöst sĂ„ jĂ€vla mysigt och fram för allt HÄRLIGT!
 
Faaan vilka minnen, jag var dĂ€r med Emma och Viivi, bĂ€sta jag gjort! ♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄
 
Ska LUNGT gÄ igen nu i sommar, det borde ni andra ocksÄ göra, det Àr SJUKT najs, vÀrsta festen, fast med alla, verkligen alla, det var sjukt mycket folk och musiken var hög som satan vilket var skitnajs!
 
Paraden hÄlls för att typ visa att man kan vara homo/bi/transa eller vad allt nu heter utan att det Àr fel och de Àr stolta för det, och det Àr skitcoolt att gÄ pÄ gatorna, musiken Àr pÄ högsta volym, folk dansar pÄ flak och bilar i en jÀtte jÀtte superlÄng parad, den gÄr igenom typ hela stan eller nÄgot sÄnt!
 
Det gÀller att fÄ bra platser om man vill stÄ pÄ ett stÀlle för att folk fyller trottoarer och gator galet snabbt, men ett tips Àr att gÄ lÀngs paraden och möta alla som gÄr med i den!
 
Det lite speciella Àr ocksÄ att en del Àr helt nakna, de dansar pÄ flaken med bar överkropp, bÄde tjejer som killar, det Àr faktiskt lite coolt att det vÄgar visa upp sig sÄ, det skulle jag sjÀlv aldrig vÄga!
 
Hoppas ni nu fÄtt lite inspiration, gÄ dit i sommar och kolla, det Àr grymt coolt!
 
Klicka HÄR för att komma till en lĂ€nk dĂ€r det stĂ„r om festivalen och paraden om ni Ă€r intresserade att gĂ„ dit eller veta mer om den :)
 
MINA (de va inte sÄ proffsigt tagna men sno de inte, de Àr fortfarande mina) bilder frÄn Pride festivalen nÀr jag var dÀr i somras (2012):
 
 
 
Vrid pÄ huvet guys, de Àr tagna frÄn min telefon sÄ jag skickade de precis och pallar inte redigera o vrida pÄ de o skit... 
 
Hoppas ni blev nöjda med det hÀr random inlÀgget..
 
KRAM
 
 
 

Tjaa bois👋

Hej bloggen nu har jag typ precis duschat jag med haha👌 snart sĂ„ ska jag fixa i ordning mej💞 typ sminka osv👅ikvĂ€ll sĂ„ ska jag typ hitta pĂ„ nĂ„got med min fina storasyster❀ hon Ă„ker ju typ om 2 dar..kommer sakna henne jĂ€ttemkt❀ fast vi kommer att Ă„ka och hĂ€lsa pĂ„ henne om inte jĂ€ttelĂ€nge och dĂ„ fĂ„r vi shoppa ocksĂ„ vilket Ă€r galet najs👌😍
Btw om ni har ngr bra lĂ„t tips sĂ„ kan ni vĂ€ll kommentera 👇 för att jaag lyssnar typ bara pĂ„ en massa gammla lĂ„tar kĂ€nns det som😏
Ha det bra👋 bloggar mer sen
Puss❀

FrÀÀÀsch

Tjaaa guys 👋
Har precis duschat, ska ta pĂ„ lite body lotion (papaya dofttttttt ftwwwww) o sĂ„ Ă€r man FRÄÄSCH 😏👌
Och sĂ„ ska jag klĂ€ pĂ„ mig o sminka mig osv 👏💗
För er som Ă€r inne pĂ„ datorn blir smileysarna sĂ€kert smĂ„ fyrkanter sĂ„ gĂ„ in pĂ„ telefonen sĂ„ ser du sĂ€kert emojismileysarna 😉
Har vart hos Emma hela dan, vi vaknade vid typ 11-12 o Ă„t frukost sen lyssnade vi pĂ„ musiiiik 😍😍 Livet jaaao 👍 Sen gick jag hem o duschade 💩💧🛁🛀🚿🚿🚿🚿 O nu ska Emma komma ocksĂ„ 👍

KRAAAAM 💜

Höhö

Elsaaaa vi kan inte krĂ€va för mycket av dom, vi har 55 frĂ„gor (vi har fĂ„tt in pĂ„ sms dĂ„ det inte gick att kommentera sĂ„ ni behöver inte rĂ€kna och inflika med nĂ„t klagomĂ„l) men vi borde i alla fall vara NÖJDA! I alla fall jag, grymt STORT tack till alla er sol frĂ„gat frĂ„gor, vi ska svara i veckan i en video! :)

Puss pĂ„ er, Ă€lskar er fina blogglĂ€sare ❀

Heej

Hej hĂ€r Ă€r tvĂ„ utav mina favoritlĂ„tar atm. Pallade inte ta alla favvisar för har fett mĂ„nga nu😍 men hörni guuysni fĂ„r frĂ„ga mera till vĂ„ran frĂ„gestund 👌 för att vi ska snart svara pĂ„ den och det Ă€r ju Inge kul om det inte Ă€r dĂ„ mĂ„nga frĂ„gor😏 just nu sitter jag i min soffaoch lyssnar pĂ„ musik i mina Ă€lskade urbanears och kollar gossip girl😍
Bloggar mer senare❀

MUSIK

Är bĂ€st, tĂ€nkte ge er nĂ„gra av mina spotify listor snart sĂ„ ni fĂ„r massa lĂ„ttips, och sĂ„ delad jag med mig av min musiksmak :)

Kommer screenshotta den pÄ datorn, den kommer nÄn gÄng nÀsta vecka!

Elsa kanske kan göra samma sak om hon vill haha ;)

KRAM

(Bilden, ett smakprov om man sĂ€ger sĂ„, dock har inte albumbilden laddats Ă€n men lyssna pĂ„ lĂ„ten, har ni urbanears eller beats eller andra lurar med bra bas lyssna i dom, för det blir FEST I LURARNA 😏👏)

😋

Hej bloggen! TÀnkte bara skriva jag absolut hatar falska mÀnniskor, och
mĂ€nniskor som lĂ„tsas vara ngn dom inte Ă€r, t.ex. Att dom lĂ„tsas bry sig osv. Fattar inte hur folk tĂ€nker helt Ă€rligt men nĂ„t mĂ„ste ju hĂ€nt dom som inte varit speciellt bra.💂
Nu ligger jag i min sĂ€ng och kollar pĂ„ ngn film som Ă€r fett mysig vet dock inte vad den heter👊 senare idag ska jag kanske va med Alicia❀ annars ska jag typ bara chilla. IgĂ„r pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ var jag pĂ„ middag med min familj och en annan familj👅 bloggar ner sen!
Puss❀

Tjaaaa

Heej! För typ 2 timmar sen fick vi en frÄga som vi kan besvara nu:

"NÀr kommer ni svara pÄ eran frÄgestund?"

Vi kommer svara pÄ den nÀsta helg eller i veckan i en video, dock vill vi ha fler frÄgor, ni kan frÄga vad som helst - vi svarar pÄ ALLT :)

Kram kram, frĂ„ga nu i vilket inlĂ€gg som helst! ❀

VideoinlÀÀggggg för mes amigaAAASS

(nej, jag har ingen aning om det dÀr var rÀtt eller inte assÄ det pÄ spanska hohohihohiohihoih)
 
 
 
TACK FÖR ALLA APPLÅDER, VI VET ATT VI ÄR SÖTAST.
 
//Mes amigas Emma och Aliciaaaaaaaaaa ♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄♄

Shalommm

Hejhej👋nu ligger jag hemma och kollar pĂ„ filmâ˜ș har nyss varit och trĂ€nat och det gick rĂ€tt bra faktiskt✌idag har jag typ trĂ€nat och inte gjort sĂ„ mycket annat rĂ€tt soft faktiskt att bara chilla👌 ikv sĂ„ vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra💞 Aja bloggar mer sen!
Puss❀

FluMMMMM

Hej haha ;)

IgÄr sÄg jag pÄ film med familjen pÄ kvÀllen och sen kom Emma vid typ 23,
och dÄ flummade vi runt, gjorde flummvideos, tog galet snygga bilder osv ;) Vi gick o la oss runt klockan 3, sÄ rÀtt skönt att vakna nu ^^

Idag har vi inga speciella planer Àn att vara med varandra, fÄr se vad vi hittar pÄ!

Det var allt, kan tyvÀrr inte lÀgga upp nÄgra bilder frÄn flummstunden (lol) för att jag bloggar frÄn telefonen just nu och bilderna togs pÄ min dator :)

Kram pÄ er!

Omg sÄ gulliga:)

/images/2012/adorable1_50de03a39606ee5a899ed421_thumb.gif
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4008600/images/2012/28753_468319159873441_966748528_n_50de03c6e087c35ca2d1633b_thumb.jpg

Hej finisar:)

HallÄ hallÄ:) sorry för sÀmst bloggning frÄn min sida :( men jag har varit vÀldigt upptagen och har helt enkelt inte riktigt orkat blogga. Men aja jag bloggar nu iaf:) Jag sÄg att Ànnu fler hade frÄgat saker pÄ frÄgestunden vilket Àr skitbra:) 
Vi tÀnkte att den skulle avslutas typ nÀsta helg och dÄ försöker vi svara pÄ dem sÄ snabbt som vi kan:)
Idag sÄ har jag varit med Wilma och spelat tennis:)
Jag och Wilma kollade pÄ Titanic men jag hann inte se hela men den verkar jÀttebra:) jag har faktiskt aldrig sÀtt den sÄ jaa men jag fÄr vÀll se den ngn annan gÄng. Sen efter jag hade varit hos Wilma sÄ kom min mamma och hÀmta mej för jag skulle spela tennis:) Jag trÀnade med min trÀnare och med min syrra:)
Det gick ganska bra idag faktiskt. Gjorde det igÄr ocksÄ men dÄ gick det inte alls lika bra :)
Imorgon sĂ„ ska jag typ vara med Wilma igen!♄
jag vet inte vad vi ska göra dock men aja vi fÄr vÀll se:)
Jag kommer kanske att blogga ikv, om jag orkar men annars sÄ kanske jag bloggar imorn:)
Puss ♄
 
Wilmas blooooogg
 ni fÄr den hÀÀÀr bilden för jag har littt bildbrist:P

Fortfarande frÄgestund ~

Glöm inte att det fortfarande Àr frÄgestund, fortsÀtt att frÄga frÄgor i kommentarsfÀlten, ni kan frÄga i vilket inlÀgg ni vill :)

Kram kram!

DĂ„ & Nu

IgÄr sÄ Ät jag som sagt frukost osv, chillade tills elsa ringde o vi bestÀmde att Àta sushi, vi Äkte dit och Ät, sedan gick vi runt i affÀrer. Jag köpte julklappar till mina bÀsta kompisar och ett par paantiies till miig ;)

Sen Äkte vi hem, jag o mamma Äkte o hyrde film och resten av kvÀllen sÄg jag pÄ filmerna med min familj :)

Idag:

Jag Ät frukost direkt nÀr jag vaknade, sedan gjorde jag i ordning mig osv, sen hade jag lite planer för dagen bara, jag kom hem för en halvtimme sen.

Snart kommer typ Emma ut hit och dĂ„ ska jag vara med henne ❀

Det var allt för idag, kram kram!

I'm wide awake ~

Hej :)

Vi vaknade vid 10 för att elsa skulle till tandlÀkaren, sÄ hon blev hÀmtad o sen Ät jag frukost, kollade pÄ tv och chillade..

Idag vet jag inte vad jag ska hitta pÄ..

FĂ„r se, uppdaterar senare, kram!

Sleepover :)

Hej hej pÄ er alla!
 
Idag var jag med Elsa, vi drog in till stan och sÄg pÄ Breaking Dawn 2, den var bra! :) Sen kollade vi i affÀrer o sen Äkte vi hem var och för sig.
 
NĂ€r jag kom hem var min moster hos oss och fikade med mamma sĂ„ jag satte mig dĂ€r och pratade en stund o det var jĂ€ttemysigt ♄
 
Sen Ät jag middag, Elsa kom och vi har haft nice kvÀll, vi ska typ dra ut nÄnstans eller stanna hemma o chilla, fÄr se, men ja, det var min/vÄr dag, kram!
 
 
 
tja DUUDES

Pound the alaaarm ~

Haha vaknade för en timme sen, har legat i sÀngen och chillat, Àr inte trött men ville sova mer sÄ jag försökte somna om, men jag Àr hungrig sÄ det gick inte... Jag har varit inne pÄ instagram, sjÀlv lagt ut en bild dÀr, lyssnat pÄ radio osv, dÀrmed rubriken ;)
Idag ska jag vara med Elsa, som hon skrev sÄ har vi som sagt planer i stan, mys!

IgĂ„r nĂ€r jag tog bort sminket sĂ„ visade mamma mig en krĂ€m som hon hade, och jag gjorde rent mitt ansikte jĂ€ttenoggrant sĂ„ nu Ă€r min hud leen hahahaha 🙈
Men ja, det var typ allt jag skulle sÀga, kram kram :)

(Jag fick honom pÄ bild, pete petee)

JOHAN FALKKKK:)

NU ligger jag i min soffa och kollar pÄ JOHAN FALK med min bÀsta storasyster:) Àlskar dom filmerna sÄ jÀvla bra! Idag har jag varit med Alicia och lisa och sen sÄ efter trÀnade jag pÄ gymmet med min syrra och hennes bÀsta kompisa , myyyys:) Sen sÄ Äkte vi hem och Ät midda:) Imrn sÄ ska typ jag och Alicia Äka in till stan och gÄ pÄ bio:)
Puss

@ Elsas place

Hej hej! Just nu sitte jag med Elsa uppe pÄ hennes rum, vi kollar pÄ tv, lyssnar pÄ musik och bloggar. Snart kommer Lisa, vi Àr beredda med julklappar som vi ska dela ut till varandra, mys! :)
Efter det hÀr Äker jag hem och dÄ ska vi fÄ gÀster som vi ska fira lite mer jul med! Najs najs!
Bloggar mer senare, kram kram!

Hej bloggen:)

Hej bloggen:) Nu sitter jag och Alicia i min soffa:) och kollar pÄ ngn random fiiilm:)
JAg ville bara sÀga att jag Àr otroligt nöjd med denna julafton och allt jag fick!
Fick sĂ„ otroligt mycket fint♄
Fick allt jag önskade mej förutom jackan jag önskade mej men den ska vi bestÀlla för den fanns rtyp inte ngnstans:)
Snart kmr Lisa och dÄ sÄ ska vi ge vÄra julklappar till varandra:)
Hoppas dom blir glada för in presenter suger typ pÄ att köpa julklappar men ajaa:D
Alicia tipsa om vÀrldens bÀsssta lÄÄt : happppyyland:)
Nu ska jag  lyssna pÄ lte mer musik sÄ jsg
bloggar mer senare:)
Puss♄

Happyland

Hej, just nu lyssnar jag pÄ musik, rubriken Àr en lÄttitel av Amanda Jensen, hennes lÄtar Àr rÀtt bra Àven om de Àr gamla :)
 
Idag Àr det ju julafton, hoppas ni har haft det bra!
 
Jag har fÄtt massa fina julklappar, bland annat urbanears och nytt objektiv till kameran osv :)
 
Jag har fotat massa under dan, min dag sÄg ut sÄhÀr:
 
* Alla i familjen vaknade och sÄg pÄ julkalendern, sen somnade alla om haha
* Vi gick upp och Ă„t frukost och fick paket i julstrumporna, jag fick nya whiteboardpennor och en glasburk som man har sminkborstar i som jag skrev
* Jag gjorde i ordning mig och chillade osv
* Vi Ă„t julbord/jullunch :)
* Kollade Kalle Anka och allt det dÀr typ Lady & Lufsen osv
* Öppnade alla julklappar ♄
* Åt lite mer (middag)
* Sen dess har vi testat en del av sakerna vi fick, min syrra fick Just Dance 4 som vi körde lite o jag har fotat massa med mitt nya objektiv, Àlskar det!
 
Det var min dag, ska nog gÄ ner och kolla tv med familjen nu, Àr inte alls sÄ trött sÄ det Àr skönt!
 
Kram kram och ha en bra sista halvtimme pÄ vÀrldens sista Julafton 2012. 
 

Fiiiilm:)

Hej bloggen! Nu kollar jag och min familj pÄ Johan Falk som Àr skiiitbra;) Snart ska vi typ Àta och sen sÄ ska vi nog öppna alla presenter:) Bloggar kanske mer ikv om jag hinner:P

Julaftoooon:D

Hej hej bloggen:) nu sitter jag i min lillebrors rum och snackar med Alicia:) jag gick upp vid 9 ungefÀr och dÄ fanns det en conceler och mascara frÄn Ysl och en tidning dÀr man fick med en palett med fyra ögonskuggor:) ni kan fÄ bild sen! Efter det sÄ bakade jag pepparkaks muffins:) Nu sÄ ska jag slÄ in mina sista presenter! Bloggar mer senare och imrn kanske jag visar alla mina presenter jag fick;)
Puss❀

Julafton!

Hej alla ni!
Min familj gick upp nyss sÄ dÄ gjorde jag ocksÄ det! Vi sÄg julkalendern nyss, sedan fick vi varsin morgonpresent, jag hade önskat mig en glasburk ungefÀr, fast den ser ut som en rektangel runt om fast sen Àr det hÄl i den ovanifrÄn sÄ man kan lÀgga i sminkborstar :) Eller vi ska fylla den med lite stenar sÄ kan man enkelt sÀtta ner sminkborstarna.

Jag uppdaterar mer under dagen, kram!

Hejsan alla fina dÀr ute:)

Hej hej bloggen:) Sorry för jag knppt bloggat under ett par dagar nu:P
I torsdag sÄ fick vi Àntligen ledigt.
DÄ Äkte jag,lisa,Wilma,Lovisa och Sofia till tÀbban. 
Sen pĂ„ fredan Ă„kte jag dit med Lisa och Alicia♄
IgÄr sÄ kom min syrras bÀsta kompisa och deras familj:) Det var jÀttemysigt vi hade julbak och julpysslade typ:)
Idag har jag mest bara legat hemma och chillat:P  I morse sÄ gjorde jag ett pepparkakshus sent jag vet men aja bÀttre sent en aldrig, right?:)
Jag har kollat pÄ typ tre filmer och pÄ solsidan 3:e sÀsongen för mammi köpte den igÄr:) 
Nu kollar jag pÄ spiderman och taggar inför imrn:)
Kommer bli fett roligt:) SÄg att min syrra hade en massa grejer frÄn VS sÄ jag blev jÀtteglad:)
Nu ska jag skypa med min kompis bloggar kanske mer senare ikvÀll elr imrn:)
Puss & Kram♄elsa

2 timmar.

Oj, det Àr 2 timmar kvar till julafton, shit vad tiden gÄr snabbt, nyss var det ju november.... 
 
Just nu sitter jag med pappa framför tv:n, det visas Spiderman, nice hahaha, fast jag kollar inte lol, datorn Àr min drog ist :)
 
Tidigare idag gjorde pappa revbensspjÀll och mamma hÄller pÄ med julskinkan nu, och imorrn ska jag nog göra en god sak som jag sÄg pÄ tv, bilder kommer pÄ all julmat och alla paket jag fÄr! Eller alla och alla, det lÄter skrytigt, menar inte sÄ men kan iaf lÀgga ut bilder pÄ de, eller kommentera om ni vill att jag ska lÀgga ut bilder pÄ mina paket :P 

Haha aja, ska nog chilla lite nu, bloggar kanske innan jag sover eller annars imorgon.
 
GOD JUL ALLA FINA BLOGGLÄSARE ♄
 

Puss o kram :)

Vaken o skit....

Har vart vaken sen 8, frÄga inte varför jag vaknade sÄ tidigt... SÄg julkalendern (ett mÄste för alla!) o Ät frukost o chillade.. Kolla pÄ en del cinnamon challenges pÄ youtube osv, najs morgon! Ska duscha nu, bloggar kanske sen, men har ingen aning om vad..... Aja kram!
 

Dejt med sÀngen

Bara för att jag inte kom pÄ nÄn roligare rubrik...

Ska i alla fall sova nu, har vart en lÄng dag med mycket bak :D

Imorgon ska jag fortsÀtta att göra mer mat till julafton och sÄ har jag lite planer med familjen :)

Bloggar nog inte sÄ mycket imorrn, fÄr se om det blir nÄt inlÀgg om dagen eller sÄ.
Det var allt jag hade att sÀga, kram och godnatt!

Hemlagade delikatessköttbullar

Tidigare idag gjorde jag egna köttbullar som blev magiskt goda!
Jag har Àndrat lite Àn vad original receptet Àr men de blev godare dÄ :)
 
Receptet kommer hÀr:
 
Allt tog 45-60 minuter - ca. 50 st köttbullar
 

·      3 matskedar ströbröd

·      1 deciliter mjölk eller vatten

·      1 Àgg

·      1 tesked salt

·      1 kryddmÄtt vitpeppar

·      1 kryddmÄtt spiskummin (OBS. valfritt)

·      1 hel finhackad gullök (en sÄn lök man fÄr tÄrar av)

·      500 gram nötfÀrs, blandfÀrs eller annan fÀrs

 

Tillagning:

 

1.     Blanda ströbrödet med mjölken eller vattnet (jag tog mjölk) i en rymlig och ganska stor bunke. Rör om i cirka 30 sekunder eller tills allt blandat sig. LÄt stÄ och svÀlla i 10 minuter.

2.     Efter dessa 10 minuter, blanda i hela Àgget (fast utan skal), saltet, pepparn och till sist löken. Blanda inte Àn. (Man kan Àven ha spiskummin i som fÄr en god men lite skarpare smak, hÀll i sÄdana fall i 1 kryddmÄtt.)

3.     TillsÀtt fÀrsen och rör nu ihop alla ingredienser. Blanda med bÄde hÀnder och sked.

4.     SĂ€tt pĂ„ spisen pĂ„ en lĂ„g grad (min spis har 9 olika lĂ€gen dĂ„ 9 Ă€r varmast och 1 Ă€r minst temperatur, jag stekte hela tiden pĂ„ 2-3 ”grader”) och lĂ€gg i en liten klick med smör. Har du inte tiflĂ„npanna (utan glatt yta pĂ„ pannan), anvĂ€nd en medelstor klick med smör.

5.     Ta ÂŒ nĂ€ve med köttfĂ€rs och rulla ihop till en boll. LĂ€gg sedan bollen i stekpannan. Gör detta med ca. 7 st Ă„t gĂ„ngen (eller med ett mindre antal, bara sĂ„ att du har kontroll över alla samtidigt sĂ„ att ingen brĂ€nns).

6.     Bryn köttbullarna sÄ att de fÄr en brun fin fÀrg. Formen spelar nu ingen roll eftersom att du kommer mÀrka att de faller isÀr lÀtt och det rinner lite vÀtska ur de. Smaken kommer alltid vara den samma.

7.     NÀr de Àr fÀrdig stekta sÄ Àter man de eller lÀgger upp de pÄ ett fat under folie och lÄter svalna i ca. 1h. Sedan kan man stÀlla in de i kylen eller frysa in de. 
 
Hoppas att ni tycker det smakar gott, kram!
 
Suddiga bilder p.g.a dÄligt ljus.
 
 

Dagen ~

Hej hej!

Idag var vi tre (jag, Lisa o Elsa) som sagt i TÀby, jag köpte julklappar till hela min familj och Elsa :) Nu har jag bara Lisa, Emma, Viivi o typ nÄn mer kvar att köpa till! Vi Ät i alla fall pÄ donken o fikade pÄ Espresso House, o sÄ gick vi runt i massa affÀrer. Det var vÀldigh mycket folk, och dÀr med mycket köer, och pÄ Hollister höll man pÄ att dö med dunjacka och 900 pers runt om kring sig... Det Àr 50% dÀr nu ocksÄ pÄ dn del saker sÄ kööp! :D
Aja, sen Äkte vi hem o sÄ, det var min dag!
Jag har Àven fixat in för julen nu pÄ kvÀllen med familjen, sÄ mysigt! Nu Àr granen inne ocksÄ, imorrn blir det mycket pyntning och Àven mycket bilder som jag förhoppningsvis kan ladda upp :)

Kram kram och godnatt, klockan Àr redan halv tvÄ...

Hejsan bloggen:)

HEj bloggen:)
Nu sitter jag i mitt rum och skypar med Lisa♄
Vi hÄller pÄ att lÀra oss en lÄt lool bara för att vi har trÄkigt:D
Idag sÄ var jag i tÀby igen och shoppade julklappar.
Det var typ kaos dÀr för det var asmÄnga mÀnniskor dÀr sÄ vi kunde inte andaaaas:P
Men sÄ jag köpte lite grejer till Lisa fast hon var med men hon sÄg inte som tur var:) 
och sen köpte jag till min mamma igen:)
Nu ska jag fortsÀtta att kolla pÄ en film som gÄr pÄ 3an tror jag.
Bloggar mer sen elr imrn:)
Puss♄
 

PÄvÀg hem frÄn tÀbban:)

Nu sitter vi pÄ tÄget pÄvÀg hem frÄn TÀby.Bloggar meer later!

Skype

Tjaa maaan, eller man borde sÀga mÀÀÀn för ni e fler Àn en person som lÀser ;)
 
Haha i alla fall, jag och Elsa skypear just nu, till the world ends.....
 
Nej men den kommer inte gÄ under, varför skulle den ;)
 
Haha men jaa, hur mÄr ni guuuys?
 

Min dator Àr cp osv men aja ska sova snart typ, Àr fett trött
 
Kram pÄ er, fortsÀtt lÀsa vÄr blogg med dagliga updates haha!
 
♄

Jullov:)

Hej bloggen Elsa hĂ€r:)♄
Nu ligger jag i sĂ€ngen och kollar pĂ„ tv och lyssnar pĂ„ svenska rap:)♄
Idag hade vi skolavslutning:) Först hade vi typ stĂ€dning som var asĂ€ckligggt.. Sen sĂ„ skulle vi typ dansa pĂ„ norrĂ€ngsgĂ„rden det var helt okej najs;) Sen efter sĂ„ var vi i aulan och dĂ„ sjöng Alicia hon var jĂ€tteduktig:)♄
Sen sĂ„ hade vi mentortid och sen sĂ„ slutade vi typ halv ett vilket var aschill:)♄
DĂ„ Ă„kte vi in till tĂ€bban:) jag,lisa,wilma,fia och lovisa♄
Vi fick typ springa fram och tbx frÄn tÄgen för vi visste typp inte vilket vi skulle ta:D hhah men till slut sÄ hitta vi rÀtt:)
Lovisa och fia skulle trÀffa sina kompisar pÄ donken och dÀr skulle vi Àta , tjockisar veet men aaa sÄ dÄ gick vi dit tsm:) PÄ donken sÄ Ät vi och sen sÄ gick vi och köpte julklappar:)
Jag köpte julklappar till Fredrik, min mamma och till Alicia♄
Jag suger typ pĂ„ att köpa juklappar men Lisa och Wilma sa att jag köpte bra saker sĂ„ dĂ„ Ă€r det sĂ€kert det hahahh:)♄
Imrn har jag planer med mina beeejbs igen:) vi fÄr se vad som blir av men det blir kanske en till tur till tÀbban för jag Àr inte riktigt klar med julklapparna:)
Nu ska jag skypa med miin kompis:) 
Hoppas ni haft en bra dag:)
Puss♄
NIALLLLLLL:)

Livet Àr bra :)

Hej hej!
Idag slutade skolan, det var fett skönt!
Efter det tog jag tÄget hem med nÄgra kompisar som skulle till TÀby Centrum och dÄ Äkte jag hem och sov för att jag var galet trött haha! Men ja, det har vart en mysig dag i alla fall, vi satt pÄ och vÀntade pÄ tÄget och pratade och det var faktiskt jÀttemysigt! :)
Imorrn har jag lite planer för dagen, det blir najs och mys!

Ja, vad mer har jag att sÀga.. Jaa ni, vad ska man sÀga haha?!

Det Àr jÀttebra att ni frÄgat en del frÄgor till frÄgestunden som vi ska svara pÄ i veckan tror jag eller nÄgon gÄng pÄ lovet! :)

Jag bloggar mer imorgon eller ikvÀll, kram kram!

(Bild frÄn skolan i veckan)

Hahahaha!

Loool vi har fÄtt in en del frÄgor nu senaste timmarna, för 1 timme sen skrev nÄgon lite frÄgor och för 10 timmar sen kom tvÄ stycken, lol att vi eller i alla fall jag vet vem det Àr, och det Àr ganska fail men aa, kul för dom..
Eller inte, fÀÀjjjl as hell... I alla fall sÄ kollar jag pÄ tv nu, ska kanske ta ett bad innan jag gÄr och lÀgger mig, tagga avslutning imorrn!
 
Aja puss puss hejdÄ
 
 
 
 
 

Musik:)

 
Hejj bloggen:) 
Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar pĂ„ musik och typ smsar:)♄ Älskaa svensk rap! :) heheh men aa. Idag som sagt var Alle och Lisa hemma hos mej efter skolan och vi skulle göra mat som blev ganska Ă€cklig typ haha men sen sĂ„ sĂ„g vi pĂ„ filmen som jag skrev förut. NĂ€r dom hade gĂ„tt sĂ„g jag pĂ„ den en gĂ„ng till ahha:)
Sen sĂ„ myste jag med min fina syster innan hon skulle ut♄ Och efter det sĂ„ tvĂ€tta jag hĂ„ret osv:)
Ser att nĂ„gra fler har stĂ€llt frĂ„gor pĂ„ frĂ„gestunden vilket Ă€r superbra! Men frĂ„ga gĂ€rna pĂ„ meer:) För om det Ă€r mĂ„nga frĂ„gor kan vi svara i en video:)♄
Nu mÄste jag sticka för jag ska skypa med min kompisss :)
Bloggar kanske mer senare ikv elr imrn:)
Puss Puss♄
Ni fĂ„r en bild frĂ„n innebandy tuneringen fett fula men aja hahah:) ♄
Och sen den hĂ€r bilden bara för att allt Ă€r sĂ„ jĂ€vla bĂ€st!:)♄

Livet leker:)

Hejsan bloggen! Ville bara sĂ€ga att livet leker;)♄
Allt Àr soft nu bÄde för mig och för mina fina bÀsta kompisar:)
Nu kollar vi pĂ„ bridesmaids (staaav). Imrn slutar vi för terminen taggza galet:)♄
Jag veet inte vad jag ska ha pĂ„ mej imrn men det kaanske kommer en bild pĂ„ vad jag ska ha pĂ„ mej♄
Berpr pÄ om jag hinner, ska typ upp och fixa mej och fixa hÄret osv:)
Puss Puss♄elsa

Lisa vÄldgÀstar........

Hej tjejer och killar!
 
I morgon slutar jag och Elsa och Alicia skoooooolan! Det Àr sjukt nice, vi ska typ fira med att köpa julklappar till familj och vÀnner (kanske till mig sjÀlv ocksÄ?) hahah! 
 
kolla in min blogg ocksÄÄÄÄ hÀÀÀÀr 
 
(fast hon har lösen ahahhah //alicia)
 
Puss o Kraaaam /Lisaaaa

Snart presentation!!!!

Hej bloggen! Nu sitter vi typ pĂ„ en random lektion som vi ska ha nu innan presentationen.♄
Vi ska ha presentation om typ 1 timme sĂ„ nu fĂ„r vi göra vad vill:)♄
Efter skolan sĂ„ ska jag,alicia och lisa hem till mej och myspysa♄
Vi slutar runt tvĂ„ typ:) sĂ„ det Ă€r najjs:)♄
Och imrn sĂ„ slutar vi Ă€ntligen skolan:) ska bli sĂ„ skönt att Ă€ntligen fĂ„ sluta för terminen;)♄
Puss ♄

Hej bloggisar:D

Hej hej nu ska jag trÀna pÄ vÄr presentation inför imrn.. tagggaa vi kmr suga sÄ hÄrt:) men aja..lyssnar lite pÄ svenska rap och skypar med najsiga mÀnniskor llivet leker alltsÄ:) fan vad soft att fÄ lov nu i veckan;) cant waitttt!!! Och imrn efter skolan ska mina bejjbs hÀnka hem till moi:) bejbs= Alle och lisa<3 Och pÄ torsdag efter vi slutat finnnaly sÄ ska vi inte till tÀbyy och handla julklappar to daa familyyy:) Men jag tycker att ni kan besöka vÄr blogg lite mera tack! för att vÄÄr statestik suger! och sÄ fÄr ni komentera pÄ vÄr frÄgestund:)
Puss pÄ rumpan:D<3

Depp, men ÀndÄ inte.

Vet inte hur jag kÀnner just nu.
Jag vet inte vart jag ska ta vÀgen.
Det Àr inte depp, för deppa tÀnker jag inte göra nu, jag Àr stark och kommer inte deppa för smÄsaker.
Jag Àr osÀker pÄ livet.
Och jag Ă„ngest.
Och mycket komplex pÄ mig sjÀlv. 
Och sÄ Àr jag kÀr i en kille som nog aldrig kommer bli kÀr i mig och..
allt Àr typ lite kaos fast ÀndÄ inte.
 
Ärligt talat tycker jag det Ă€r fint med deppinlĂ€gg ibland, man lĂ€gger tid pĂ„ att skriva ner sina kĂ€nslor.
Det Àr egentligen coolt att blogga, man kan skriva vad som helst, sina tankar, kÀnslor, vad som helst. Och alla fÄr kritisera men man behöver inte ta Ät sig. Att fÄ nÄgot utslÀnget mot en face to face Àr en annan sak, dÄ blir man lÀttare sÄrad.
I alla fall jag, fast oftast Àr jag stark, och skiter i vad andra sÀger om mig.
Jag har som ett litet eget motto, "hitta en positiv uppfattning om dig sjÀlv och följ den, bara den."
Det jag menar Àr att man inte ska ta Ät sig av andra onödiga kommentarer frÄn brudar eller killar som Àr avundsjuka eller vill förstöra. Skit i vad de sÀger, var stark, visa inte att du trycks ner, le istÀllet och förvÄna de som beter sig dÄligt. Visa att du kan mÄ bra utan deras kommentarer, du Àr stark utan dom. 
 
FörlÄt för ett sÄdant hÀr inlÀgg, antingen tycker ni det Àr onödigt att jag inte bloggar som vanligt utan skriver sÄnt hÀr, eller sÄ lÀr ni er nÄgot av det, kanske börjar följa mitt motto, vem vet.
Det var i alla fall mina kÀnslor för dagen.
 
Kram pÄ er och ha det sÄ bra!
 
Tumblr_mds4iv4q3y1r7edf3o1_500_large

Jag suger pÄ att uppdatera.

Oj vad jag uppdaterat segt heheh.. 
IgÄr var jag i skolan, det var innebandyturnerig hela dagen och 7E vann..........
Sen Äkte jag, Lisa och Elsa hem till Lisa och gjorde fruktsallad som vi Ät med glass, sÄ galet gott! Sen bakade vi kladdkaka, men sedan behövde jag Äka hem och hann inte Àta, men jag Ät god middag hemma :)
Idag har det varit helt vanligt, först SO blockpass (3h) och sedan lunch som jag Ät med Elsa. Sen hade jag idrott med Lisa, Hilda o resten av klassen :) sist hade jg musikprofil, men vi fick sluta 45 minuter tidigare sÄ det var rÀtt chill! DÄ Äkte jag direkt hem med mamma och sen har jag pluggat lite :)
Tagga redovisning imorrn, och en anna överraskning! Jag kommer berÀtta senare om vad överraskningen Àr hahaha, naajs! Fast det Àr typ fett stelt.. Men men, ska inte sÀga för mycket haha!
 
Nu ska jag fortsÀtta att kolla pÄ tv och plugga, puss!
 
 
     

Svenska:)

Hej bloggen!♄
Nu har vi sveenska..
Vi fick göra vad vi ville sa hon sÄ dÄ tÀnkte jag att blogga:)
IgĂ„r hade vi innebandy tunering och vĂ„rt lag typ sög heeh:) vi vann bara en match:P Men jag och julia gjorde typ mĂ„l samtidigt lixom sĂ„ det var kul♄
Vi slutade runt ett typ vilket var assoft:) DĂ„ Ă„kte jag,Lisa och Alicia hem till Lisa:)♄
Vi gjorde fruktsallad som var asgod. OCh sen sÄ baka vi men alicia hann inte fÄngt för hon Äkte hem innan:)
Vi bakade kladkaka som vi i hjĂ€rtformar♄Det var asgott:)
Och sen sÄ hÀmta vi Lisas lilla syster Felicia:)
Vi segade jĂ€ttemycket pĂ„ dagiset för att att bussen gick typ om 40 min och sen nĂ€r vi skulle ta den sĂ„ hade lisa tappat sitt busskort pĂ„ dagiset trodde hon iaf:) SĂ„ dĂ„ missa vi den bussen. DĂ„ gick vi hem i vĂ€rsta Ă€ckliga skogen, hem till dom.Sen nĂ€r vi Ă€ntligen kommer hem och hon ringt SL och allt sĂ„ ramlar sl kortet ut ur hennes mössaa. Fatta hur sur jag blev hahah♄
Sen sĂ„ lagade vi typ mat hemma hos dom fast jag hann typ inte Ă€ta för att dĂ„ kom min syster och hĂ€mtade mej:)♄
Sorry för att vi inte bloggat men man hinner typ aldrig:)
Puss Puss♄

Hos LISa

Hej bloggen nu Àr jag och alicia hos lisa:) vi har precis Àtit fruktsallad som var asgod och nu ska vi typ plugga osv.
Puss Puss

Lisa hÀÀÀÀÀÀÀr...!!

Hej kompisaaaaaaar! Lisa hÀr i dag har vi innebandytunering och alla Àr sÄ jeeeeeevla satsiga :D vi slutra typ 1 i dag, soft man :) jag tycker alla ni ska lÀsa min blogg ocksÄ och den kan ni lÀsa hÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀr <-----------
 
:) SOFT MED LOV PÅ TORSDAG DÅÅÅÅÅÅÅ! 
 
Fast pÄ torsdag (sista dagen) sÄ ska vi typ dansa och stÀda, sÄÄÄÄ seeeegt...!

Utkast: Dec. 17, 2012

HEEj bloggisar nu ska vi chilla:)
Puss

Sova.. :(

Gaaah, Àr fett trööött tyyyp :( MÄste typ sova nu ocksÄ.. "SÀngen vÀntar liksom.."
 
Det har vart en nice dag, vad ska man sÀga mer, frÄga frÄgor till vÄran frÄgestund, alla kan frÄga allt! :)
 
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
 
VEM SOM HELST
KAN
FRÅGA
VAD SOM HELST
 
FrÄga nuuu! *desperata* .. :)
 
Godnatt, sov gott amigaas!
 
Passing notes
 
Haha töntig jag Àr, men kollade 9gag lite bara nu för att hitta nÄn bild ist för att ha bildbrist ;)

Det Àr bra!

Grymt att ni lÀser vÄran blogg, sjukt vad mycket besökare vi fÄtt! Hela SJUTTON (17) stycken idag, Àh de Àr ju helt galet vad mycket peeps! (Försökte lÄta ball o sÀga peeps som tydligen ska betyda people...) Men aja, idag har jag vart pÄ glöggfest med Emma o Viivi :) Sen behövde jag dra till golfen, sen heeem!
 
Chill imorrn, har innebandyturnering mot tjejjornaaa i 7an ♄ Haha kommer spöa er babes med min förmĂ„ga att suga pĂ„ innebandy.. ♄
 
 
Ska fortsÀtta stÀda mitt rum som gÄtt skitsegt, har kollat pÄ Erik o Mackan tv6 play istÀllet hahaha!
 
Tagga sluta terminen pĂ„ torsdag (eller onsdag, venne nĂ€r haha...) ♄
 
OCH TAGGA JULAFTON FTW ♄
 
Hoppas slasken försvinner och det blir lite kallare till jul, det ska va kramsnö pÄ julafton, annars det inte nÄgon jul Àr! 
 
Puss o kraaaam, blog u lateeer ♄
 
 
Haha fint i skolan ;) 

Tjaa man

Hej hej bloggen!
Idag sĂ„ har jag varit i stan med min familj och julhandlat och fiktat♄ 
Det var jĂ€ttemysigt:) Vi Ă„t typ lunch pĂ„ ett stĂ€lle som heter Richie typ ? hehe och sen sĂ„ trĂ€ffa jag och min syster hennes kompis dĂ„ tog jag en chai latte♄ Det var jĂ€ttemysigt! Juste btw har ni sett att i sturegallerian sĂ„ har de typ öppnat en ny affĂ€r dĂ€r mycloset lĂ„g som typ har asmkt juicy klĂ€der och uggs typ. JĂ€ttefint och sĂ„ hade de en massa naglack osv♄
Fett soft för att vi har typ inga lĂ€xor den hĂ€r veckan och vi slutar för terminen onsdag elr torsdag tror jag:) det ska bli jĂ€tteskönt med jullov:) Jag ska va med massa kompisar och min fina familj♄
Jag skulle egentligen Ă„kt till USA men det hĂ€nde ngt konstigt typ sĂ„ vi ska typ Ă„ka pĂ„ pĂ„sklovet tror jag♄
JAg lÀngtar redan:) Dessutom fyller jag typ Är dÄ sÄ det blir najs eheeh:D
Jag var och tittade pÄ den hÀr vÀskan idag oxÄ
Jag önskar mej en sĂ„nhĂ€r i julklapp. Antigen i brunt ellr i vit:) Jag tycker att dom Ă€r sĂ„Ă„Ă„ fina♄
Nu sĂ„ ska jag typ gĂ„ och kolla pĂ„ Sex and the city 2 med min syster♄
vi hörs!
Puss ♄

Heeej igen..

hej bloggen förlĂ„t för sĂ€mst bloggning men jag har varit lite upptagen♄
I fredags var jag med Alicia och vi kolla pĂ„ fiiilm och myste typ♄ Sen pĂ„ morgonen sĂ„ fixa vi oss osv. Sen Ă„kte Alicia och fixa lite grejjer och jag hjĂ€lpte min bror med en grej. Sen sĂ„ hĂ€mta Alicias pappa mej och skjutsade oss till mörby♄ Vi Ă„t sushi och det va sĂ„Ă„Ă„ gottttt♄ behöver kanske inte skriva vad som hĂ€nde sen för det hr alicia redan skrivit.
Men igĂ„r sĂ„ kom min Ă€lskade storasyster hem frĂ„n USA♄Hon har varit borta i hela 4 mĂ„nader och jag har saknat henne jĂ€ttemycket. TyvĂ€rr sĂ„ blev det ngt sturl med hennes vĂ€ska sĂ„ hon fick inte med sig det. SĂ„ hon ska typ hĂ€mta det idag♄ och dĂ„ kmr jag typ en present och resten till julafton:D♄
Nu ligger jag i min sĂ€ng och typ chillar snrt ska jag gĂ„ upp och baka lite pepparkakor with the familly♄
Nu berÀttade jag lite kortfattat vad som hÀnt i helgen:)
Puss♄
hittar inge braa bild sÄ ni fÄr var nöjds ÀndÄ

SÀÀÀmst update..

Ni fÄr typ vÀnja er vid att vi bloggar minst ett inlÀgg mer dag för vi suger haha men assÄ vi har massa saker vi mÄste göra ist för o blogga, det Àr kul att blogga men inte all the time, dessutom skriver vi typ bara nÀr det finns nÄt roligt att berÀtta, för annars blire typ helt meningslösa inlÀgg.... Som igÄr nÀr jag försökte typ skriva varje lektion, det gick inte sÄ bra.... Hahaha sÄ sjukt meningslöst...
 
Men aja, jag o Elsa sov över inatt, igĂ„r kollade vi pĂ„ film o hade asmysigt med massa gott! Idag vaknade vi o fixade oss, sen drog jag pĂ„ nĂ„gra Ă€renden med mamma o sen Ă„kte vi hem medan Elsa stannade hemma hos sig. DĂ€refter kom jag hem i typ en kvart, sen Ă„kte jag o pappa o plockade upp Elsa o dĂ„ Ă„kte vi till Mörby (standard lol..). Vi började med att Ă€ta sushi, sĂ„ galet gott! Kan aldrig tröttna.... Sen gick vi in o kolla i affĂ€rer, vi gick bl.a. till Åhlens dĂ€r vi fyllde i mina ögonbryn lite lĂ€tt eftersom de Ă€r vĂ€ldigt ljusa. Det blir rĂ€tt snyggt o ska nog börja ha sĂ„! DĂ€r köpte jag Ă€ven en mascara med mucho volyyym, sĂ„ dĂ€ va nÀÀÀz! ;) Sen gick vi till H&M o kolla runt dĂ€r, sen tbx till Åhlens lite igen.. Efter det gick vi ner till Hemköp dĂ€r vi köpte massa gooott! O sĂ„ satte vi oss o vĂ€ntade pĂ„ bussen... Sen nĂ€r vi gick pĂ„ blev de kaoz in da hauz, vi kubba till bussen för vi trodde vi skulle missa den, o vi sprang som elefanter i den 19 meter höga snön sĂ„ man fick lite snö i skorna, hah coozy!
Aa men sen gick vi pÄ, o satte oss, helt sönder flummiga, Elsa typ fastande o vi ramla i bussen osv... Men vi skulle byta vid Danderyds Sjukhus som va nÀsta station sÄ vi gick av, kubba under en tunnel o sen upp, o vi ba "dÀr e bussen!!!" sÄ vi trodde vi missa den, men sen Äkte den runt o hÀmta upp oss, sen nÀr vi klev pÄ sÄ sa busschauffören ba "jasÄ ni igen, (han va fett skön gubbe lol) vart vill ni Äka?" Vi sa vart vi skulle men han ba "jag kör er till globen, vill ni se nÄn konsert eller nÄt" eller va han nu sa..? :D Men sen gick vi pÄ o alla som vi Äkt med satt kvar (assÄ det va samma buss som vi gick av frÄn först som vi sen gick pÄ) o de va nÄgra pensionÀrer sÄ dom garva o ba "jamen ni igen, vad trevligt" osv typ ;D o sen flumma vi sönder o sÄ fick nÄn en hostattack o hosta i typ 24 minuter sÄ vi lacka loooolz fast inte pÄ hnm utan vi flumma sönder hahahahaha sen gick vi av. DÄ hade de inte skottat lr plogat pÄ trottoaren sÄ vi gick i en halvmeters hög snö o ba "jamen nu vandrar vi i Lappland" o sÄ kubba Elsa ner för en backe o vi typ garva sÄ mkt sÄ benen blev spagetti..... hahahhah!
 
Sen kom vi hem o titta pÄ film o hade galet kul igen hahahha!
 
Men ja, det var mina dagar, sorry för lite oklart sprÄk hahaha men jag pallade inte skriva noggrant, aja, puss!
 
 
Bildbrist, sÄ en bild frÄn arkivet..

Hej sötisar:)

Hej bloggen!♄
Nu sitter jag Alicia i min soffa och kollar pÄ tv:D
NĂ€r hon kom sĂ„ lĂ„g jag och sov hahah lol ♄ Och hon typ leta i hela mitt hus och jag lĂ„g dĂ€r nere hahahhahah:)
Men nu ska vi typ chilla osv och sen ska vi typ se pÄ film:) 
Bloggar mer senare!
Maaaybee en surprisr till er :)
Puss Puss♄

Mattelektion...

kuuuul, redovisningen gick bra, puss

Matte man

HEj bloggisa nu sitter vi pÄ matten:) jag och KAJSA heeehhe :)efter det har vi engelska och sen slutar vi feett sooft :D
Men nu ska vi typ börja sÄ bye bye:)
Puss:)♄

Fiiiinnnna :D <3

Franskaaaa...

Hej bloggen, nu har jag franska med Binciswagg min soulmate, vi ska kolla upp hur man firar jul i Frankrike, kuuul!
Skönt med sovmorgon, vi började 9.45 :D
Aja, det var det..
Nu tvingar jag Bianca att skriva pÄ frÄgestunden sÄ det Àr braaaa!
 
MEN GUYS FRÅGA VAD SOM HELST VI SVARAR PÅ ALLT! Ni kan va anonyma ocksĂ„, vi svarar pĂ„ allt!
 
Puss

Fokus..

Hej heeeej nu sitter jag pÄ fokusen snart börjar spanskan.. aja taggza dÄ. 
ikv sÄ ska jag va med Aliciia och vi ska typ se pÄ film osv. Lisa kunde inte för hon ska glögg partaaayyy sÄ jaa
men nu mÄste jag killa för nu kmr vÄr lÀrare typ och kollar vad jag gör sÄ tja tja.
Puss♄
 NI fĂ„Ă„Ă„r en soft bild oxÄ♄

Billlderr

HĂ€rligaaa bilder♣♄

Tja tja

Hej bloggen!♄
JAg har fett brist pĂ„ vad jag ska skriva..SĂ„ jag tĂ€nkte skriva lite grejjer jag önskar mig i julklapp bara för att lixom♄
1. Svart Moncler jacka.
2. Vanliga ljusbruna uggs. ( har andra par men inte den fÀrgen.)
3. En vÀska. frÄn LV
4. Iphone 5 skal.
5.Pengar.
6. Smink.
7.Ett till data fodral frÄn Marc Jacobs.
8. Jeffery Campbell skooor♄
9.Bra högtalare som man kan ha till mobilen typ :)
10. Presentkort.
11. Tomas Saabo armband och sen typ vanliga smycken.
12.KlÀder.
Det Ă€r typ vad jag önskar mig i julklappar♄
Om i vill kan ni gÀrna komentera vad ni önskar er i julklapp!:)
Puss & Kram♄
Ni fĂ„r en oerhört söt bild pĂ„ mej och min brosa♄

MyskvÀll :)

Hej bloggen, just nu har jag krypit ner med tÀcket i soffan, det Àr jÀttemysigt :)
Har kollat youtube klipp pÄ personer som sjunger osv, en kille var sÄ galet bra pÄ att beatboxa, grymt!
 
 
Haha sÄ jÀvla ball!
 
Imorrn sÄ Àre skola, igeeen hahaha! Vi fick slippa musikprofilen för att vi hade luciakonsert tvÄ gÄnger igÄr (dock var jag sjuk) och vi har missat bÄda sovmornarna den hÀr veckan sÄ det blir najs, börjar typ 10 :D
Har franska dÄ som första lektion, kul kul :S Eller inte... Sen har jag typ matte, dÄ vi ska redovisa statistik för man skulle göra nÄn liten undersökning i grupper.. Kul att vi inte övat eller skrivit vad vi ska sÀga, improvisation (om man sÀger sÄ haha) here we go! Aja men efter matten har vi fysik o sist biologi.. BÄda timmarna ska vi skriva pÄ en presentation som vi ska presentera pÄ onsdag om ett grupparbete, hela arbetet hÀnger pÄ teknik betyget...... seeegt.... Men sen slutar jag runt 15, chill! 
 
Aja, det var det, puss o kram!
 
 
Hahah random bild nÀr jag o Lisa fotade haha!
 
Lool bara för jag har bildbrist, aja puss o kram!
 
 
 

Mys med revenge:)

Hej bloggisar❀ förlĂ„t för sĂ€mst uppdate idAg men det var rĂ€tt mkt idag:/ nu sitter jag och kollar pĂ„ revenge:)looove it:) jag dricker ocksĂ„ julmust och Ă€ter apelsin fett mys:) imrn sĂ„ har vi rĂ€tt chill dag. Vi börjar med fokus som Ă€r fett chill:) och sen slutar vi typ vid 14.10 sĂ„ det Ă€r chill;) nu ska jag fortsĂ€tta kolla pĂ„ revenge sĂ„ vi hörs babes!

Snart so

Hej hej bloggen:) 
Snart sÄ ska vi ha so.
Efter so:n sÄ slutar vi kl.4 alltsÄ. Efter det sÄ ska jag Äka in till stan och plugga spanska och fixa lite smÄgrejer.
Efter det ska jagh hem och plugga och chilla typ och kanske trĂ€na ifall jag hinner.♄
Tagga fredag imrn Alllleeee :D♄
JAg och alicia ska sleeeepa over tomorrow fett najjs det ska bli:)
Innan det sÄ har vi skolan osv. 
Men aa det var det nu mÄste jag gÄ för nu typ börjar vÄr sooooo soft man..Inteee!
Puss♄
FĂ„r en bild pĂ„ min kille :D♄

Svenska maaan

Hej allihopa nu sitter jag pÄ svenskan occh vi har nyss kollat pÄ film!
Just nu har vi vikarie vilket Àr aschill :) Bloggar mer sen nÀr jag slutat eller pÄ so:n:)
Puss

Bild :)

Hej nu sitter jag och ska redigera en bild som jag, Natalie (Linder) och Isabella ska lÀmna in som ett julkort för det va en uppgift...
Aja, bloggar senare, puss!
 
 
 
Tja tja jag o Isabella, mucket fina mucket fina..

God morgon :)

♄
♄
Vaknade nyss och har sett julkalendern haha! Man mÄste se den det Àr ju typ tradition hahaha :)
Ska gĂ„ upp o duscha strax o sen Ă€ta frukost. Åh jag e hungrig hihi, Ă€lska maat :)
hehhee mat e gott ^^
men aja sen ska jag göra i ordning mig o sen Äka till skolan ;)
puss!

Godnatt finste blogglÀsare

Godnatt hörni!♄
Nu ska jag sova för jag e fett trööött. Ska typ upp 6 imrn för att jag mĂ„ste duscha och sen ska jag typ fixa mig osv♄
Kanske lĂ€gger ut en dagens outfit imrn beror om jag hinner annars fĂ„r jag blogga senare pĂ„ dan♄
 
Ni fÄr en bild frÄn nÀr jag och Alicia var pÄ sushi buffe det Àr sÄÄÄ gott dÀr! Vi kanske ska dit i helgen oxÄ men vi fÄr se:)
 
 
Meen hörni ni mĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ste frĂ„ga oss grejer pĂ„ frĂ„gestunden!♄Annars blir det ju inte kul.. 
Nu ska jag tvĂ€tta boojjjt sminket sĂ„ min hudddd bliiiir rreeeen ( driiv ^^) hahha men  aa vi hörs imrn♄
Puss Puss♄

Goin ta sleeep!

Hej igennn! :)
 
Jag ska iaf sova nu, Àr fett trött, har pluggat tillrÀckligt för idag, sÄ ja, vad ska jag mer sÀga....
 
Imorrn sÄ har jag först idrott (börjar 9.40 med det) fast jag ska inte vara med eftersom att jag vart sjuk och Àr inte 100% frisk, och om man anstrÀnger sig vid trÀning efter eller innan man varit sjuk kan man bli typ skadad lr nÄt.. 
 
Aja, efter idrotten har vi bild, dÄ ska vi göra... ingen aning haha.. Vi har blockpass i bild alltsÄ dubbelpass med ca. 1h vardera. Sen har vi Àven det i engelskan som jag har efter, de À naajs! Slutar sent men ÀndÄ haha!
 
Efter det har jag ridning med Clara (Dahlborg) och Joar :) 
 
NÀÀÀÀz!
 
Puss, nu ska jag soovaaaaaaaaaaaaa!

(onödig fakta)

heh elsa rÄkade ta bort en kommentar, frÄgan var "vilka Àr dina bÀsta kompisar?" men den frÄgan tar vi med nÀr vi svarar, puss!
 
 
Haha gammal bild, stelt smile...
 
Aja, herrÄ!

Dagen ~

För det första tÀnkte jag bara sÀga att jag gillar detta tecken ~ vÀldigt mycket ;)
 

Hej i alla fall!
 
Idag var jag sjuk, igen..
Eller fortfarande kanske man ska sÀga... Har vart sjuk sen i mÄndags med förkyldning, lite feber, ont i magen o huvet osv..
Jag gjorde inget speciellt, vilade och kollade pÄ tv typ.. O plugga lite, mys............
Men nu mÄr jag bÀttre!
 
Imorrn ska jag till skolan, najs najs! Har inte trÀffat mina kompisar sen i fredags, oj, det blir lör (1), sön (2), mÄn (3), tis (4), ons (5)... Oj, 5 dagar, it's mucho bieeenaas!
 
Men nu ska jag plugga mer, bloggar lite senare typ! 
 
Kram kram, glöm inte att skriva frÄgor pÄ vÄran frÄgestund --> http://lifeofelsaoalicia.blogg.se/2012/december/fragestund.html
 
 
KRAAAM!
 
 
 
 
Haha jag och min sötaste Samson! 
 

OMG NI ÄR BÄST

Haha vi har fĂ„tt fram statistiken nu, och omg, ni e BÄST!
 
Vi hade 17 lÀsare igÄr och 28 idag! Omg ni Àr sÄ snÀlla, och igÄr hade vi 47 sidvisningar o idag hade vi 63 sidvisningar, tack kÀra ni!
 
Hoppas att ni fortsÀtter att lÀsa vÄran blogg, vi ska blogga sÄ mycket vi kan, det blir mycket roligare nÀr vi vet att ni lÀser!
 
Puss!
 
 
<3

tjjjja:)

hej bloggen!♄
Nu sitter jag hemma i mitt rum och typ pluggar biologi ska ha prov imrn tagg♄
men aja det Àr typ bara en frÄga sÄ det kan vÀll inte va jÀttesvÄrt:P hoppas jag iaf.
Jag bloggade inte sÄ mkt idag för att jag tyÄ lÄg och sov sÄ jag pallade iinte.
Jag gick pĂ„ ridningen för att jag kĂ€nde mej frisk dĂ„ sĂ„ jag ska till skolan imrn oxÄ♄
Men aa, dĂ„ fick jag Travis♄
Vi hoppade och det gick typ helt okej faktiskt sÄ jag e nöjd :D
Ni mĂ„ste frĂ„ga oss grejer pĂ„ vĂ„r frĂ„gestund annars blur det inte kul. Om det blir mĂ„nga frĂ„gor kan vi svara i en frĂ„gestund! :)♄
Nu mÄste jag typ fortsÀtta att lÀsa i biologi boken men vi hörs kanske senarer ikv:)
Puusss♄
ni fĂ„r en bild pĂ„ min dooooggie för jag int palla lĂ€ggsa ut ngn annan♄
 

Statistiken..

Duuuuh vÄran statistik visas inte för att vi haft vÄran blogg sÄ kort, den ba "bloggen Àr sÄ ny att det inte finns nÄgon statistik att visa", seeegt....
 
Vi vill se hur mÄnga ni Àr!
 
Kan inte alla som lÀser kommentera nÄgot, det behöver inte vara nÄgot lÄngt, erat namn sen skicka!
 
Kram kram <3

hejhej

Hej bloggisar! Nu sitter jag och snackar med Alicia i telefon♄
och sĂ„ kollar jag pĂ„ Desperete♄loooove it.
Sen ska jag kanske kolla pĂ„ fiiilm♄
Meen aa allt jag ville sĂ€ga atm♄
Puss♄
Gammal bild men aja♄
♄

FRÅGESTUND ~

SÄ, nu införs detta pÄ bloggen!
 
Vi har frÄgestund, ni fÄr frÄga vad ni vill, vi svarar pÄ allt!
 
Jag tror vi svarar i ett videoinlÀgg :)
 
Det Àr ingen grÀns pÄ nÀr den slutar, frÄga helatiden sÄ svarar vi efter ett tag.
 
Puss!
 
♄
 
 

Godmorgon:)

Godmorgon bloggen!♄
Har ni sovit gĂ„tt? det har jag gjort iaf :)♄
Jag mĂ„dde inte alls bra i morse och inte sĂ„ jĂ€ttebra nu heler men bĂ€ttre Ă€n innan. SĂ„ jag bestĂ€mde mej för att stanna hemma idag och vila♄
Nyss Ă„t jag typ frukost och jag Ă„t flingor med mjölk och sĂ„ drack jag Ă€pplejuice intreeeeesssaaant va? :P♄
Nu ska jag typ gÄ upp och lÀgga mej och kolla pÄ en film:) 
Hoppas ni fĂ„r en bra dag♄
Och juuste höll pĂ„ att glömma..jag och alicia tĂ€nkte att han en liten frĂ„gestund dĂ€r ni kan frĂ„ga vad ni vill veta om oss. Vi kommer med mer detalljer senare. Men om ni vill ha det kan ni vĂ€ll komentera det hĂ€r inlĂ€gget♄
Finaste NIall ♄♄ Bra att börja dagen med att seee han :D 
Puss

Haha seeg morgon..

Kör en sÄn hÀr:
 

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller lÀppen? - lÀppen
2. vara seriös eller oseriös? - oseriös ;)
3. Dricka grön eller röd mjölk? grööön
4. Brinna upp eller drunkna? fan vad hemskt, men om jag mÄste vÀlja sÄ typ brinna upp för jag har ibland en enorm fobi för vatten, eller jag har djupa tankar om saker som kan hÀnda och Àr dÀrför galet försiktig, nu fick ni veta det ocksÄ...
5. UmgÄs med dina förÀldrar eller vÀnner? - haha vÀnner, mina förÀldrar bor jag redan med :P

SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om nÄgon nu? - ja :)
2. har du skolkat? - haha inte riktigt
3. varmt eller kallt? - vaarmt 
4. soligt eller regn? - sooooligt
5. fanta eller cola? - fantaa
6. Àr du nyttig av dig? - jag Àlskar sallad, Àr det bra eller? :P

OM MIG
1. vad heter du? Alicia, om ni inte visste det innan dÄrÄ
2. Hur mÄnga syskon har du? 1
3. Vart bor du? Stockholm, Djursholm
4. Hur mÄnga barn vill du ha? 2-3 st
5. Vill du gifta dig? Jaaa sen jaa!
6. Favorit tid pÄ dagen? KvÀll typ :)
7. Humör just nu? Trött typ..
8. Sugen pÄ just nu? Sushi, det fÄr jag aldrig nog av

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Sjungit? - aa
2. Blivit kramad? - yes
3. KÀnt dig fÄnig? - hahaha nÀ
4. Saknat nÄgon? - ja lite typ
5. Dansat galet? - haha nej 
6. klippt hÄret? - never :D
7. GrÄtit? - nÀÀ :)

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen nÄgon gÄng? - hahahahahah neeej 
2. Har du en hund? - nej :( men vill haaa <3
3. sover du helst ensam eller med nÄgon? - meeed nÄn :)
4. Tror du pÄ spöken? - vet inte.. Julkalendern (mobba inte för jag tittar) fÄr mig att bli rÀdd, tÀnk om de finns :(
5. Är du mörkrĂ€dd? - nÀÀÀÀÀ inte jĂ€ttemkt
6. Vad vill du ha just nu? - pojkvÀn, o det jag önskar mig i julklapp, o sushi, o mina vÀnner hÀr sÄ vi kan ha en mysdag ist för skola ;)

KÄRLEK
1. Är du singel nu? - yep
2. Föredrar du lÄnga förhÄllanden istÀllet för korta? - ja, lÄnga
3. Är du redo o satsa pĂ„ ett seriöst förhĂ„llande nu? - ja 
4. Har du nÄgon gÄng varit riktigt svartsjuk? - nej, man gÄr vidare, skit i sÄna saker
5. Har du hÄllt pÄ med nÄgon för att göra nÄgon annan svartsjuk? - neej 
6. Har du varit pÄ en blind-date? - nÀÀ
7. Sagt jag Àlskar dig till nÄgon och verkligen menat de? - jaaa
8. Somnat grÄtande pga kÀrleken? - japp :(
9. NÄn kÀrlekslÄt som pÄminner dig om nÄgon? - nja typ inte.. 

KOMPISAR
1. Har du nÄn bÀsta vÀn? - jaa <3
2. Är du ofta med dina vĂ€nner? - varje daaag!
3. Vad brukar ni hitta pÄ? - massa saker
4. Kan du vara dig sjÀlv med dina kompisar? - ja typ, med de flesta iaf
5. Vem vet mest om dig? - Emma Lundh, Viivi Hyvönen, Lisa Ljungström, Elsa Unden o typ nÄgra fler kanske

OM DIG
1. Hur lÄng Àr du? - 165-167
2. Är du nöjd med ditt rum? ja, iaf med vĂ€ggar o tak, vill byta lite möbler
3. Villken Àr din riktiga hÄrfÀrg? - den jag har, ginger, fast den heter "guldkopparblond" :)
7. Har du nÄgon sjukdom? - nepp
8. Är dina förĂ€ldrar skilda? - nej
9. Gillar du skolan? - Àr ingen pluggis men den Àr helt okej :) trivs bra, har inte ubermkt lÀxor, sÄ helt ok :)

10. Hur svarar du i telefonen? - hej det e alicia, eller hallÄ :)


JUST NU
1. vad Ă„t du senast? - pasta o falukorv typ haha
2. Drack du senast? - vatten
3. Har du pÄ fötterna? - skinn :) haha nej men inget.. ligger i sÀngen, brukar inte sova i tofflor lr strumpor lol
4. Lyssnar du pÄ just nu - Teenage Crime - Adrian Lux, ni kommer fastna efter ett tag! :)

 

Puss!

 

Vaken.

Hej bloggen! 
Nu har jag vaknat, har fortfarande ont i huvudet, rÀtt mycket faktiskt, det Àr skitjobbigt :( Ska nog gÄ ner och Àta frukost snart, sen plugga lite, Àr typ taggad pÄ att plugga haha! 
Det suger att vara sjuk eftersom att man missar massa saker i skolan, jag missar luciatÄget o konserten, julmarknaden o sÄ...  Seegt :(
 
A men nu ska jag Àta frukost, kram kram! :)

Trött.

Hej bloggen.
 
Är ganska trött efter dagen som gĂ„tt och har Ă€ven huvudvĂ€rk p.g.a. att jag vart sjuk de senaste dagarna. Jag har varit förkyld, magont, huvudvĂ€rk och feber :(
Jag Àr pÄ bÀttringsvÀgen, Àr rÀtt mycket bÀttre Àn vad jag var igÄr dÄ jag inte alls mÄdde bra, idag har jag lyckats göra egen lunch och plugga en del. 
 
Nu mÄste jag sova, orkar nog inte gÄ till skolan imorrn bitti, sÄ grymt segt :( Juste fuckkkkkk, vi ska förbereda en presentation, h*lv*te...... Ajja, fÄr se hur det blir med det, godnatt!
 
Sov gott!
 
 
En bild jag tog frÄn min och Lisas photoshoot :) Copyright pÄ den, vilket betyder att ingen fÄr sno den utan mitt tillstÄnd!

Godnatt

Hej bloggen!:) jag Àr fett trött sÄ nu ska jag typ sova. Vet inte om jag ska till skolan imrn för jag mÄr typ dÄligt nu men vi fÄr se:) Puss;)

Visste du att.............

  • jag Ă€r galet cooool
  • jag Ă€r galet beroende av min telefon, den Ă€r mitt liv lool
  • en del folk kĂ€nner mig som alleballe, namnet kommer frĂ„n en figur jag gjorde i slöjden i 4an
  • har kĂ€nt elsa i 7 Ă„r
  • jag Ă€r gingeeeer and I'm prooud maddafakkÀÀrs ;)
  • om folk kaxar mot mig kan jag bli gaaalet kaxig tillbaka hahaha
  • jag har nyss gjort om mitt rum, det Ă€r lila fina vĂ€ggar hihi!
  • jag Ă€lskar att sjunga, dock tycker min syrra det Ă€r jobbigt nĂ€r jag sjunger, det har gjort att jag sjunger fĂ€rre gĂ„nger och dĂ€rför har jag typ blivit sĂ€mre.. :(
  • min dröm Ă€r att bli kĂ€nd i vĂ€rlden typ, det skulle vara galet coolt
  • jag kan inte leva utan musik
  • en gĂ„ng hade jag inte lyssnat pĂ„ musik pĂ„ en hel helg, sen pĂ„ mĂ„ndan glömde jag mina hörlurar sĂ„ jag kunde inte lyssna pĂ„ lektionerna, bara tanken av att inte fĂ„ lyssna fick jag ont i magen av haha :P
  • jag Ă€r galet kĂ€r i Justin Bieber och Ă€r en stolt belieber, dock snackar jag inte om hnm ofta p.g.a respekt för folk som inte tycker om honom :)
  • just nu skypear jag med Elsa, hon Ă€ter nĂ„nting, typ en yoghurt, fett gott :D
  • jag Ă€lskar mitt liv ibland, jag gör ofta saker som gör att jag blir nöjd = bra liv! :P haha det lĂ„ter konstigt, men om man gör saker man tycker om/blir glad av sĂ„ blir jag nöjd osv.. o dĂ„ blir livet najs :D
  • jag Ă€r 167 cm lĂ„ng men tycker ofta att jag Ă€r kort 
  • jag Ă€lskar att fotografera, har en systemkamera som Ă€r en Canon 1000D, min Ă€lskling!
  • har aldrig haft ett seriöst förhĂ„llande i hela mitt liv, och Ă€r fortfarande singel
  • jag Ă€lskar alla mina kompisar obeskrivligt mycket, Ă€ven om jag ibland kanske kan uppfattas som taskig lr sĂ„ :S
  • min Ă€ldsta bĂ€sta kompis har jag kĂ€nt... i typ 7 Ă„r, eller jo, typ det! eller kanske 8.... ja venne :P
  • folk uppfattar typ mig som bitchig och kaxig och sĂ„, men lĂ€r kĂ€nna mig sĂ„ fĂ„r du en egen uppfattning om hur jag Ă€r! :)
  • tuggummi Ă€r sĂ„ galet gott!
  • jag har aldrig sprĂ€ckt min mobilskĂ€rm, bara repat pyttelite
  • Ă€r en gaaalen perfektionist, sĂ„ folk typ lackar psyke pĂ„ mig nĂ€r jag Ă€r sĂ„ noggrann med saker och ting haha!
  • ibland kan jag va sjukt random
  • jag vill nĂ„n gĂ„ng göra nĂ„t galet yolo, typ packa en vĂ€ska och ta en finlandsbĂ„t till typ finland eller estland eller nĂ„t sĂ„nt, med min kompis, det ska inte va planerat eller nĂ„t, o vi ska göra massa yolo saker typ! haha fett mys!
  • förut gjorde jag duckface pĂ„ alla mina bilder
  • ni borde va nöjda för jag har skrivit galet mĂ„nga punkter nu
  • jag blev galet glad nĂ€r min bĂ€sta kompis Clara Dahlborg skrev pĂ„ sin blogg att jag var en av hennes förebilder, för bĂ„de henne och andra, gud vad jag blev glad, jag trodde inte alls jag var det heh! :*
Puss o Kram ~

FrÄgoooor :D

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller lÀppen? - lÀppen
2. vara seriös eller oseriös? - oseriös hahah:P

3. Dricka grön eller röd mjölk? Grön
4. Brinna upp eller drunkna? ehm inget men om man mÄste sÄ typ drunkna.
5. UmgÄs med dina förÀldrar eller vÀnner? - vÀnner. FörÀldrar Àr ganska lame.

SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om nÄgon nu? - vet inte.
2. varmt eller kallt? - varmt sÄklart.
3. soligt eller regn? - soligt absolut!
4. fanta eller cola? - fanta


OM MIG
1. vad heter du? Elsa Petronella Johanna Undén ( jÀttefula mellannamn)
2. Hur mÄnga syskon har du? 2
3. Vart bor du? Djursholm
4. Hur mÄnga barn vill du ha? 2-3
5. Vill du gifta dig? Ja men om ett bra tag.
6. Favorit tid pÄ dagen? typ eftermiddag/kvÀll.
7. Humör just nu? Glad men fett trött.  

KÄRLEK
1. Är du singel nu? - ja
2. Föredrar du lÄnga förhÄllanden istÀllet för korta? - lÄnga
3. Är du redo o satsa pĂ„ ett seriöst förhĂ„llande nu? - ja
4. Har du nÄgon gÄng varit riktigt svartsjuk? - typ..
5. Har du hÄllt pÄ med nÄgon för att göra nÄgon annan svartsjuk? - nej haha lol.
6. Har du varit pÄ en blind-date? - hahahah nej

KOMPISAR
1. Har du nÄn bÀsta vÀn? - japp
2. Är du ofta med dina vĂ€nner? - jaa
3. Vad brukar ni hitta pÄ? - olika 
4. Kan du vara dig sjÀlv med dina kompisar? - ja,men inte med alla.


OM DIG
1. Är du nöjd med ditt rum? jag venne
2. Villken Àr din riktiga hÄrfÀrg? - blondt :)
3. Har du nÄgon sjukdom? - nej
4.Gillar du skolan? - aa det Àr klart, nej hahah
5.Hur svarar du i telefonen? - typ hallÄ elr hej.

JUST NU
1. vad Ät du senast? - Pasta och köttfÀrssÄs
2. Drack du senast? - vatten
3. Har du pÄ fötterna? - tofflor
4. Lyssnar du pÄ just nu - Mina omrÄden - Kartellen

Puss Elsa♄

 

Alicia ~

Hej alla blogglÀsare!
Eller alla och alla, vi har typ inga haha!
Men jag tÀnkte berÀtta lite om mig sjÀlv.
Jag heter Alicia och Àr 12 Är. Jag Àr född -00 och fyller Är nÀsta Är. Jag har hoppat över en klass och gÄr nu i Ärskurs 7 :) 
PÄ fritiden rider jag pÄ ett stall i nÀrheten av dÀr jag bor, juste, jag bor i Danderyd i Stockholm! 
Jag har mÄnga bÀsta kompisar (fyfan vad jag lÄter patetisk lol men jag ska ju berÀtta om mig sjÀlv sÄ.. :P) men föredrar antingen fler vÀnner Àn en bÀsta vÀn, eller en Àkta vÀn Àn flera falska.
Min familj bestĂ„r av mamma, pappa och min syster ♄
 
Just nu kollar jag pÄ tv med min fader (lol) och ska fortsÀtta plugga till mitt biologiprov imorgon, seeegt...
 
 
Haha hej, sÄhÀr ser jag ut! ;)

Elsa hÀr!

Hej bloggen igen ^^♄
Nu tÀnkte jag att berÀtta lite om mej sjÀlv hÀÀr.
Jag gÄr i sjuan pÄ sammis:P
NĂ€r jag inte Ă€r i skolan gillar jag att festa,vara med mina underbara kompisar och att spela tennis♄
Mina bÀÀÀÀstisar heter Alicia och LIIIIIsa ♄
Och eeehm vad mer ska man skriva..
Jag har 2 syskon en stora syster som Ă€r 20 och en lillebror som Ă€r 9♄
Aja hÀr var lite om mej ni fÄr ha det sÄ bra!
Puss ELsa♄

Hej bloggen!

Första inlÀgget nudÄ!
Hej hej vi Ă€r tvĂ„ tjejer som gĂ„r i sjuan pĂ„ sammis.♄
Vi kommer att blogga hĂ€r ungefĂ€r varje dag! SĂ„ fortsĂ€tt att ni fortsĂ€tter att lĂ€sa osv♄
Vi kommer typ göra varsitt inlÀgg senare och typ berÀtta lite mera om oss sjÀlva:)
Puss Puss Elsa och Alicia♄
Faaaan vad heta:D
RSS 2.0